Standaard hapjes schalen

Deze schalen zijn door ons samengesteld. Wilt u liever zelf uw hapjes schaal samenstellen ? Klik hier

De Hapjes worden koud aangeleverd in cateringdoos met zwarte kunststof schaal.

U kunt in de winkel extra hapjes kiezen om deze aan uw schalen toe te voegen.

Bekijk hier onze bezorgregio en overige  leveringsinformatie.

Gemengde hapjes schalen
Gemengde hapjes

Feestelijke, originele hapjes van vis, vlees en kaas gemengd op schaal. Mooi gegarneerd in eetbare bakjes, aan prikkers, op hartig poffertjes (blini) of in bamboebootjes.

Vegetarische hapjes schalen
Vegetarisch

Vegetarische hapjesschalen. Keuze uit zachte Franse mini canapees, vrij van dierlijk stremsel of onze eigen gemaakte hapjes met biologische ingredi├źnten.

Amuse hapjes schalen
Amuse hapjes

Luxe hapjes, mooie gegarneerde mini gerechtjes in een kunststof glaasjes met een vorkje. Ook te bestellen in grotere amuseglaasjes van glas.

Hollandse hapjes schalen
Hollandse hapjes

Hollandse hapjes. Stukjes kaas, worst, gevulde eitjes schalen, hapjes op stukjes partybrood en natuurlijk ham/asperge rolletjes. Traditie getrouw, hapjes met Hollands vlaggetje.

Wraps Tapas & Canapees
Tapas, Wraps & Canapees

Spaanse tapas voor bij de borrel. Wrap stukjes aan prikker. Franse kleine canapees voor bij de high wijn. Bladerdeeg cupcakes hartig en zoet voor bij de High Tea of lunch.

Glutenvrije hapjes schalen
Gluten vrije hapjes

Glutenvrije koude luxe hapjesschalen, borrelhapjes en warme hapjes. Apart bereid en verpakt. Voor overige voedsel allergenen maken wij aangepaste hapjesschalen op aanvraag.

Warme Hapjes

Warm bezorgd tot 20:30, of koud in aluminium ovenbakjes met uitleg over het opwarmen zodat u ze ook later op de avond kunt gebruiken.

Hapjes schalen
Feest hapjes arrangementen

Arrangementen met hapjes voor een verjaardagsfeest, receptie, geboorte, borrel, bruiloft of evenement. Prijs per persoon vanaf 20 personen te bestellen. U kunt kiezen voor alleen de hapjes laten bezorgen. Of geheel verzorgd met kok en bediening Wij verzorgen ook feesten met dranken & hapjes. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.